Красно село: 0896 75 88 24 | Младост: 087 944 4105 | Пловдив: 0883 989 949

Canappe.bgЗа нас

За нас

Canappe

Проекта

Canappe е проект създаден с идеята да предложи на потребителя функционалност, комфорт съчетани с модерна визия. Основателите от 2007 г. се занимават професионално с вътрешен дизайн и дистрибуция на висок клас мебели и настилки произведени от дружества представители на световният лидер що се отнася до дизайна Италия. С времето желанието да създадат собствена линия висококачествени мебели на достъпна цена се засилва и през 2016 г. се появява Canappe.

Canappe - Екип
Canappe - Екип
Canappe

Екипа

Още при формирането на проекта „CANAPPE” основателите са наясно, че за да изпълнят своята идея трябва да успеят да привлекат екип от професионалисти, който да гарантира качество на произвежданият продукт. За целта успяват да привлекат продфесионалисти чийто предишен опит е – производството на мека мебел за реномирани италиански брандове.

Cannape

Моделите на "Canappe" са вдъхновени от елегантността на модерния дизайн и инспирират най-новите тенденции, които да осигурят Вашия комфорт и удобство.

Нашите дивани са мебели от ново поколение съчетавайки висококачествени материали с ненадмината функционалност. Тяхното предназначение е да се впишат по перфектен начин във Вашия дом , като лесно се превръщат от любимото място за релакс във функционално пространство за срещи с приятели или комфортен спален кът .

Екипът ни от креативни професионалисти със солиден опит в индустрията разработва идеята за перфектните дивани, които да задоволят изцяло Вашите желания и нужди.

© 2024 Canappe.bg - Мултифункционални модулни дивани. Уеб дизайн от HEXTECH.bg

This is a staging environment