Красно село: 0896 75 88 24 | Младост: 087 944 4105 | Пловдив: 0883 989 949

Canappe.bgЗащо Canappe

Защо Canappe

= (Комфорт + Функционалност + Стил)

x

(Качествени материали + Професионален екип)

Защото модулните дивани на CANAPPE изпълват с комфорт, функционалност и модерна визия всяко помещение позволявайки Ви да ги конфигурират спрямо нуждите в даден момент.

Защото са здрави изработени са от висококачествени материали. Масивна Букова рамка ново поколение високоустойчива HR полиуретанова пяна. Специално подбрани устойчиви на износване дамаски които същевременно са лесни за поддръжка, част от предлаганите дамаски са фабрично третирани да не попиват течности.

Гаранция

Защото CANAPPE застават зад думите си с 30 месеца фабрична гаранция и доживотен сервиз на предлаганите артикули. Никой не иска да изгори дивана с цигара или да наруши цялоста му, но се случва, когато имате мебел закупена от нас. Ние ще отстраним проблема няма да Ви се наложи да си купите нов. 

UniCredit

Защото предлагаме гъвкави схеми за кредитиране, до шест месеца без лихва, такса или кaквото и да е допълнително оскъпяване на продукта.

Безплатна доставка

Защото предлагат безплатен транспорт за София и Софийска област , Пловдив и Пловдивска област, Пазарджик и Пазарджишка област, Перник и Перник област.

This is a staging environment